Ring til os

Udskiftning af el-tavle

Totel ApS kan hurtig hjælpe dig med tavle udskiftning.
Vi leverer og udskifter din gamle tavle til en ny moderne model med automatsikringer og de lovpligtige Rcd-relæer(Hpfi relæ).

Tavleudskiftning

RCD-udskiftning i eksisterende tavle.

Statistikken viser, at når uheldet er ude, kobler de ældre RCD/Hpfi relæer ud for sent fordi det “hænger” eller er for gammelt.

Vi hjælper dig gerne med at kontrollere dit eksisterende RCD/hpfi relæ, vi har måleudstyr som kan afprøve dit relæ.
Det måler om dit RCD/HPFI relæ overholder den lovpligtige udløsertid.

kontakt os allerede i dag for en aftale.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.