Ring til os

Lampeopsætning

Det rigtige lys er vigtigt.

Belysning

Belysning har stor betydning for menneskers trivsel – både i dit hjem eller på din arbejdsplads. Og med den moderne belysning og lyskilder samt intelligente styringer er der de bedste muligheder for at designe installationen sådan, at alle har den optimale belysning, både til arbejde og hygge.

Lys gør dig i godt humør, det er et videnskabeligt faktum. En god LED belysning er altså en investering i øget velvære. I virksomheder vil god belysning samtidig føre til større effektivitet og færre fejl. Formentlig også til et lavere elforbrug, fordi de nye armaturer er mere energieffektive end ældre armaturer.

Vi er behjælpelig med forslag omkring din nye belysning, både i privaten, virksomheden, skolen, butikken, udendørsbelysning, fælles arealer, ring allerede i dag på 44529702.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.