Ring til os

Elarbejde

Skal du have bygget nyt? Har du planer om tilbygning/ombygning af eksisterende? Totel ApS giver dig gerne et overslag eller tilbud.

Professionelle løsninger til Private og erhvervslivet.

Tid er penge. det har vi konstant for øje hos Totel ApS. Derfor baserer vi vores forretning på altid at overholde indgåede aftaler med dig omkring tid, kvalitet og service.

Vi hjælper også med ejendomsservice, bl.a. med vedligeholdelse af dørtelefoner, elinstallationer samt belysning af enhver karakter.
Det sker i et tæt og troværdigt samarbejde med dig som kunde, vi er gode til at passe vores faste kunder, og bestræber os på at det er de samme montører der kommer, så i er trygge som kunder.

Vi arbejder målrettet og professionelt for dig – og med omhu og omtanke. For os er det en grundlæggende indstilling, hvad enten du skal have opført nyt domicil, udført tekniske installationer, udskiftet telefonanlægget, udvidet jeres data netværk, eller løst en serviceopgave.

Hårde hvidevarer

Vi hjælper dig meget gerne både med leveringen/ tilslutningen, og mangler du strøm til dit nye hårde hvidevarer kan vi også hjælpe med installationen.

Totel ApS har ingen butik hvor du kan komme ned og se tingende, vi sender dig meget gerne en mail med billede og beskrivelse af produktet sammen med dit tilbud.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.