Ring til os

Alarm

Det er dejligt at få gæster – især hvis det er nogle du holder af, og som du selv har inviteret.

Sikkerhed mod indbrud i din bolig

Det er dejligt at få gæster – især hvis det er nogle du holder af, og som du selv har inviteret. Ubudne gæster med slemme hensigter er en oplevelse som ingen ønsker – hvad enten det sker i dit hjem eller i virksomheden. Køb allerede i dag et alarm-anlæg.

Indbrud i din bolig eller virksomhed betyder næsten altid alvorlige tab – også selv om du er forsikret. Men det værste er bevidstheden om at fremmede mennesker har trængt ind på dine enemærker og at de kan gøre det igen.

For dig betyder et effektiv alarm-anlæg med fx skalsikring, at du kan havde tilsluttet dit alarm-anlæg om natten.
Alarm-anlæg handler dog ikke kun om indbrud og tyveri. Der er også mulighed for at tilkoble røgalarmer, vandalarmer og alarm ved strømsvigt.

Alarm-anlægget sikrer ikke du aldrig mere får indbrud, men du får besked øjeblikkelig at der er ubudne gæster og tyven ved jo ikke hvornår der så kommer en vagt eller en nabo, tyven skal nok komme hurtig ud af huset efter alarmen, er gået i gang, havde du ikke alarm-anlægget kunne tyven jo gå rundt i din bolig i mange timer.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.