Ring til os

Dørtelefonanlæg

Totel ApS udfører service på dørtelefonanlæg, og vi giver gerne forslag til nye løsninger audio/video.

Vi udfører service og leverer nye dørtelefonanlæg.

Vi udfører service og leverer nye dørtelefonanlæg i beboelsesejendomme, lige fra andel-, ejer- og almene boligforeninger og private som i erhvervsejendomme.

Ofte benyttes et af følgende anlæg Siedle, Golmar, Scantron, Videx, Farfisa, Ritto.

I dag leverer vi ofte dørtelefonanlæg med video, dette giver mulighed for at se, hvem der ringer på, man har også muligheder for at få løsninger som kan styres på en App via sin mobiltelefon.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.