Ring til os

Data-netværk

Det er ikke altid lige let at vide, hvad du skal vælge af data-netværk.

Valg af data-netværk

Det er ikke altid lige let at vide, hvad du skal vælge af data-netværk hvis du skal flytte domicil, udvide data-netværk eller bare ønsker at forbedre det eksisterende.

Telefonen var flere generationer om at slå igennem. Fjernsynet gjorde det på en enkelt, computeren på et årti og fladskærmen over night. Apparaterne holdt deres indtog ikke bare i hver eneste bolig, men ofte i alle boligens rum – og det har naturligvis medført nye krav til dine installationer.

Data-netværk er tidens løsen og bliver det i endnu højere grad for dig fremover. Skubbet frem af familiemedlemmernes ønske om at være på internettet samtidig og spille online spil med hinanden og kammeraterne.

Herunder er kravene i erhverv rykket, så netværksløsninger skal i dag være trådløse samt kablet og kravene om større hastigheder ændrer sig konstant.

Kontakt Totel hvis I har behov for hjælp.

Skriv til os direkte

Kontakt os

Rotter på loftet og el i kælderen.
 Vi havde Totel til at lave alt vores el fra loft til kælder over et par år. De missede ikke en eneste aftale og holdt hvad de lovede. Og så er man langt. God vejledning også til gode løsninger. Kan klart anbefales! "

- Morten Ronnenberg

"Jeg fik udskiftet alle mine gamle el-ledninger som var fra 1942 og trængte til udskiftning. 
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Den aftalte pris blev også overholdt. Jeg vil helt sikkert anvende TOTEL igen, hvis jeg får brug for el-arbejde.

- Erling Petersen

"Nye kemilokaler på Bagsværd Kostskole. Ifm. ombygning og total renovering af kemilokale. Totel var/er en helt igennem professionel samarbejdspartner, som jeg var/er meget glad for at arbejde sammen med - og kan varmt anbefale firmaet!

- Bjarke Christensen

Ring til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så ring til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Skriv til os

Hvis der er noget vi kan hjælpe med indenfor el-arbejde, så skriv til os i dag, så hjælper vi dig så hurtigt som overhovedet muligt.